Кои мерки ги превземате за заштита од COVID-19?

By |2020-11-05T21:20:54+01:00ноември 5th, 2020||

Поради светската пандемија на COVID-19 ние превземавме мерки за заштита на здравјето на нашите вработени и на нашите закупци: Зачестено