СКЛАДИРАЊЕ БЕЗ ГЛАВОБОЛКА

МАГАЦИНСКИ СЕРВИС

СО  30 ГОДИШНО ИСКУСТВО

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ВЕДНАШ!

СИГУРЕН ПОТЕГ

Компанија со
долгогодишно искуство

Нашето 30 годишно искуство во секторот на издавање недвижен имот под закуп и многубројните клиенти се гаранција дека во нас ќе најдете одличен партнер

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАС

НИЕ НУДИМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО

СЕОПФАТНО РЕШЕНИЕ

Self Storage

за физички лица и компании

Површини од 9 м2 до 18 м2 без дополнителни трошоци

ПОВЕЌЕ

Магацински простор

за компании

Површини од 50 м2 до 1000 м2, довод на струја, Интернет

ПОВЕЌЕ

За објектот

 

Тврда градба, утоварна рампа, теретни лифтови, видео надзор

Повеќе

Ви треба екстра простор?

Побарајте понуда