КОНТАКТ

БИ САКАЛЕ ДА ГО СЛУШНЕМЕ ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

Контакт:

Благоја Стефковски 16
месност Триангла, нас. Маџари
Скопје 1040
Република Северна Македонија

Пратете ни порака

Контактирајте нè доколку имате било какви прашања, предлози или забелешки.

    Полињата со * се задолжителни

    Ви треба екстра простор?

    ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА