БАРАЊЕ НА ПОНУДА

Барање на понуда

Доколку би сакале да добиете понуда за self storage или магацински простор пополнете го формуларот и ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.

  Складирање за*

  Приватни потреби (физичко лице)Компански потреби (правно лице)

  Планирано време на закуп*

  1 - 3 месеци3 - 6 месеци6 - 12 месециповеќе од 1 година

  Имате прашање, предлог или забелешка?

  КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ